Pickwick Herbal Goodness (1)

Wie mij een beetje kent weet dat ik een ontzettende theeleut ben. Thuis, op het werk, op visite; er gaan liters thee doorheen.
Alweer een tijdje geleden kreeg ik van Pickwick vier verschillende doosjes opgestuurd om te reviewen; Goedemorgen, Munt, Venkel en Kamille. Allemaal smaakjes die voor mij nieuw waren, leuk om dus te testen!

Kamille
Kamillethee drink ik geregeld, van verschillende merken, en ook van Pickwick is deze erg lekker. Een milde kamillesmaak, en de thee bevat geen cafeïne waardoor deze erg geschikt is om ‘s avonds te drinken. Ik vind het een goede thee, en met een scheutje honing er door is hij nog lekkerder.

Goedemorgen
Oeh, deze thee is heerlijk fris! Er zit munt in en citroenmirthe, en dat zorgt voor een lekker frisse, unieke smaak. Ook deze thee bevat geen cafeïne. Als eerste thee ‘s ochtends vind ik deze heel geschikt.

Munt
De muntsmaak van deze thee is vrij scherp maar dat kan ik wel hebben. Ook deze thee viel in de smaak. Wil je de muntsmaak iets afzwakken dan is een lepeltje honing nog een idee, al vind ik de thee puur ook lekker.

Venkel
Tja, tegen deze thee zag ik een beetje op, omdat ik niet van venkel hou. Ik was dan ook bang dat deze thee vies zou zijn, maar gek genoeg is hij prima te drinken. Omdat ik geen venkel-liefhebber ben zal dit niet mijn favoriete thee worden, maar de venkelsmaak is voor mij echter niet te overheersend.

Pickwick Herbal Goodness (2)

Mijn twee favoriete smaakjes zijn absoluut Goedemorgen en Kamille, deze heb ik inmiddels ook alweer bij gekocht. In de Herbal Goodness-lijn van Pickwick zijn echter nog meer smaken te vinden, waaronder Ontspanning (met kamille en honing, yum!), Slaap Lekker, Spijsvertering en Sterrenmunt. Deze smaken zijn gewoon bij supermarkten als AH, Jumbo en Plus te vinden.

De afgelopen tijd heb ik meer thee geprobeerd, van allerlei verschillende merken uit binnen- en buitenland, over een tijdje volgt er dus nog een thee-review.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *