Geld terug via Scoupy

Afgelopen week las ik op internet over Scoupy; een app die er voor zorgt dat je bepaalde boodschappen gratis kunt doen. Mijn interesse was gewekt, want ik vind het doorgaans leuk om producten gratis te proberen.

Op Scoupy.com lees je precies hoe het werkt. Het komt er op neer dat je eerst een account aanmaakt (heb je al een Facebook-account, dan is het extra gemakkelijk), je koopt de producten waar de cashback-actie voor geldt in de supermarkt, bewaart de bon goed, en je maakt daar een foto van. In de Scoupy-app activeer je je coupon, upload je de bon, controleer je de gegevens en per mail krijg je een bevestiging. Na ongeveer 2 werkdagen staat het geld weer op je rekening.

Vanmiddag heb ik de boodschappen gekocht die onder deze actie vallen, en ik heb direct mijn coupons gebruikt. Verschillende mensen die ik ken hebben hun geld al binnen 2 werkdagen teruggekregen, en ik verwacht dat dat ook voor mij zal gelden, al kan het vanwege de drukte iets langer duren dan normaal.

De producten die onder de cashback-actie vallen zijn: Coca Cola Zero, Bolletje beschuit, Rolo-toetje, Flair, Lassie roerbakrisotto en Chio Kettle Chips, bij elkaar is dit ongeveer 10 euro.

Ik vind het een erg leuke actie en hoop dat deze actie herhaald zal worden! Wees wel snel als je meedoet, de actie is geldig tot 24 februari.

Wegens succes is de actie verlengd tot 7 maart.
Ik kreeg mijn geld teruggestort op 17-02-2015.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *