KitKat Chunky Double Caramel (1)

Een nieuwe rubriek op OverEten: Foodnieuws, met nieuwtjes over eten en nieuwe producten! Vandaag begin ik met een review van KitKat Chunky Double Caramel.

De KitKat Chunky Double Caramel is een nieuwe reep, die het goede van karamel op twee manieren in één reep stopt. De KitKat kennen we allemaal denk ik wel, maar in deze grote KitKat reep zit er in de ene helft crunchy karamel en in de andere helft romige karamel. De gewone KitKat vind ik eigenlijk al perfect op zich, maar deze reep is nèt weer even anders. Leuk om eens mee te variëren. De melkchocolade en het wafeltje in de KitKat werkt perfect met de ietwat zoutige karamel, zonder dat de karamel overheerst of overdadig wordt. Heerlijk. Het gedeelte met de crunchy karamel is mijn favoriet.

KitKat Chunky Double Caramel (2)

Hoewel ik de reep ontzettend lekker vind, is het niet mijn favoriete KitKat ooit. In Engeland heb ik namelijk een jaar of 4 geleden heerlijke pure KitKat gegeten met sinaasappel. Dat was ècht de lekkerste reep ooit voor mij en ik hoop dat die ooit nog eens naar Nederland overwaait, maar die kans acht ik niet groot omdat het het een limited edition was. Nou ja, een mens mag dromen natuurlijk!

De reep is nu al verkrijgbaar bij Albert Heijn en vanaf begin oktober is de nieuwe KitKat te koop in alle andere supermarkten, kiosken en tankstations. Een 4-pack kost € 1,99 en een single KitKat Chunky Double Caramel kost € 0,99.

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments on Foodnieuws: KitKat Chunky Double Caramel

 1. Mirne
  September 16, 2014 at 11:00 am (9 years ago)

  Zo fout! Maar lijkt me wel erg lekker.

  Reply
 2. Soraya
  September 16, 2014 at 4:17 pm (9 years ago)

  Ik heb hem ook al eens gekocht.
  Alle supermarkten afgezocht om deze reep te vinden hahaha.
  Hij is wel lekker ja!

  Reply
  • Margriet
   October 23, 2014 at 2:30 pm (9 years ago)

   Oeh, die ziet er ook lekker uit! Maar nee, het was echt een andere. Klassieke vorm (plat), puur en met sinaasappel.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *