H&M is een winkel die ik erg leuk vind, vanwege de spulletjes voor in huis en dan vooral voor de keuken. Toen ik laatst online aan het struinen was vond ik nieuwe spullen in de Keuken-collectie. Eerder kocht ik er al een roze schort met witte stipjes, een cupcake-badmat en cupcake-douchegordijn, en nu bleek dat er diverse spullen met een macaron-thema te koop waren. Tijd om mijn collectie schorten aan te vullen.

Ik kocht 2 schorten (à €9,95 per stuk), een lichtroze en een groen-wit gestippelde, beiden met macarons er op, en 2 theedoeken (à €3,95 per stuk) in hetzelfde dessin. Van dezelfde collectie zijn er tafellopers te koop, maar met tafellopers heb ik niet zoveel. Een tafelkleed had ik leuker gevonden, om maar iets te noemen.

Ook viel mijn oog op een schattig roze koekblik maar die bleek helaas niet meer leverbaar op dat moment. Nu is hij wel weer verkrijgbaar. Hij is er ook in wit, maar eigenlijk heb ik koekblikken genoeg dus deze heb ik niet gekocht. Daarbij lijkt het hengsel op de bovenkant me niet zo handig als je hem wilt stapelen in je kast, maar het blik op zich vind ik erg leuk.

En er waren nog roze wandhaken in de vorm van strikjes. Die vind ik ook helemaal geweldig, maar na de bruiloft woon ik samen met mijn vriend en ik kan me voorstellen dat hij dat net iets te zoet vindt allemaal. (De cupcake-badmat en -douchegordijn kocht ik in een periode dat ik nog in een girls-only-huishouden woonde, en na enige onderhandeling met mijn vriend heb ik het voor elkaar gekregen dat ze ook na onze bruiloft in de badkamer mogen blijven, yay!).

Voorlopig zal ik de schorten en theedoeken netjes houden en ze meer ‘voor de sier’ gebruiken in de keuken. Ik vind ze allemaal nog te leuk om te gebruiken bij het maken van bijvoorbeeld bolognesesaus. Aangezien ik een keuken (en schorten, pannen, doeken, etc) in een mum van tijd kan omtoveren in een slagveld, gebruik ik voorlopig gewoon mijn oudere schorten en theedoeken van de Action!

Momenteel zijn de spulletjes die ik heb gekocht nog leverbaar, dus mocht je ze leuk vinden, dan vind je ze hier. Voor mijn bestelling inclusief verzendkosten heb ik €32,70 betaald.

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments on Favoriete shops: H&M

 1. Sanne
  August 14, 2012 at 9:37 pm (11 years ago)

  Ik ga eens even heeel snel op de H&M website kijken, wat ontzettend leuk allemaal!

  Reply
 2. Jeske
  August 24, 2012 at 11:36 pm (11 years ago)

  Super schattig allemaal. Alhoewel ik stiekem de kinderdingen van de h&m home collectie van dit seizoen het leukst vond.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *