Ook bij de Action zijn mooie kook- en bakspulletjes te koop. Ik heb er al vaak voor weinig geld kookboeken gekocht, maar ook pannenlikkers, beslagkommen, en ga zo maar door. Mijn laatste aankopen waar ik erg tevreden over ben, zijn siliconen bonbonvormpjes, beslagkommen en een afgietzeef!

Vooral met de siliconen bonbonvormpjes ben ik enorm blij. Ik heb weleens eerder dergelijke vormpjes gezien in kookwinkels, maar dan lagen prijzen meestal rond € 10,-. Zonde van het geld als uiteindelijk blijkt dat je niet zo handig bent met bonbons. Maar de vormpjes bij de Action waren slechts € 0,99! Ik kon bijna niet geloven dat ze zo goedkoop waren. Mijn vriend gooide er prompt twee in het winkelmandje. Er was nog een soort, met vormpjes van schoenen en tasjes geloof ik, maar dat vond ik meer iets voor jongere meiden.
Toen ik afgelopen vrijdag wederom bij Action was, heb ik weer dezelfde vormpjes gekocht, aangezien ze weinig kosten en ik meestal voor meerdere personen kook en bak. De vormpjes zijn geweldig in gebruik, want chocola komt er héél makkelijk uit en het reinigen van de vormpjes is kinderspel. In de vormpjes passen 15 bonbons. Wat mij betreft zijn deze bonbonvormpjes een absolute aanrader! In mijn volgende post komt een recept waarbij je deze vormpjes kan gebruiken.

Beslagkommen heb ik ook altijd te weinig, en ik vond nu een set van 3 voor slechts € 1,79. Als ik bij mijn vriend kook of bak, gebruik ik mijn KitchenAid niet (die staat thuis), maar een gewone handmixer. Het gebeurt dan vaak dat ik meerdere kommen nodig heb, en het is fijn dat ik nu kan afwisselen. Ook de kleinere maat is handig, voor als je bijvoorbeeld een half bekertje slagroom stijf wilt kloppen. De maten zijn 1,5, 2 en 3 liter.

En de afgietzeef. Wat een geniaal ding! Ook weer zo goedkoop (€ 0,69) maar nu al onmisbaar. Zelfs bij mijn grote pastapan werkt hij goed, er komt geen enkel stukje pasta over heen. De afgietzeef is verkrijgbaar in verschillende felle kleurtjes; ik ging voor de roze.

En dan nog iets: Bij Action zijn momenteel volop bakmixen te krijgen voor macarons en cupcakes. En er is nu een cupcakemachine bij Action te koop, en veel schattig servies. Ik heb het zelf niet nodig, maar wellicht zijn er mensen die er iets aan hebben.

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments on Favoriete shops: Action

 1. Nynke-Boudien
  August 30, 2012 at 8:52 am (11 years ago)

  Leuke tips! Ik vind Action een hele leuke winkel. Bin Xenos hebben ze momenteel ook veel bakspullem voor cupcakes. Ook hebben ze nu een cakepop maker.

  Reply
 2. Cuisine Céline
  August 31, 2012 at 11:01 am (11 years ago)

  Ik heb daar ook al heel wat bakbenodigdheden gekocht, leuke winkel!

  Reply
 3. Eveline
  August 31, 2012 at 9:25 pm (11 years ago)

  Is dat wat zo’n cupcake machine?

  Reply
  • Margriet
   August 31, 2012 at 9:29 pm (11 years ago)

   Zelf heb ik er geen één, maar ik hoor er wel positieve verhalen over. De textuur schijnt wat anders te zijn dan die van ovengebakken cupcakes. Het gaat in ieder geval snel en het is handig als je wel wil bakken maar geen oven hebt.

   De cupcakemaker van de Action is €11,95, dat is in ieder geval de laagste prijs die ik tot nu toe heb gezien (tot €59,95 volgens mij).

   Reply
 4. Marlyssa
  September 16, 2012 at 11:47 am (11 years ago)

  De action is echt ideaal voor bakspullen! Het is allemaal goed en voor en goedkope prijs:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *