Hoera, er is een derde kookboek van C1000 uitgekomen!

Al tweemaal eerder bracht C1000 een dik kookboek uit voor slechts €12,50, en toen C1000 uit ons dorp verdween, was ik dan ook bang dat het over was. Groot was de verrassing toen ik dit kookboek tegenkwam bij Jumbo. Want het boek is zowel bij de C1000 te koop, als bij de Jumbo.

Het boek zit tjokvol recepten die meerdere mensen zullen aanspreken. Recepten speciaal voor kinderen, Sinterklaas, moederdag, een romantisch avondje samen, of voor op vakantie: er staat van alles in. Ontbijtjes, snacks, diners, heerlijke toetjes, en ga zo maar door.
Moeilijk zijn de recepten niet, integendeel, ze zijn erg toegankelijk en je hoeft geen sterrenchef te zijn om ze te gebruiken. De recepten hebben een foto (en in enkele gevallen een tekening) en vaak ook stap-voor-stap-foto’s.

Ik vind dit boek net als zijn 2 voorgangers, enorm geschikt om door te bladeren als ik niet weet wat ik ‘s avonds moet koken. Het Buitengewoon Familie Kookboek geeft dan direct inspiratie.

Zie je de roze plakkertjes op de laatste foto? Die zitten op pagina’s waar recepten op staan die ik beslist wil maken. De hoeveelheid plakkertjes spreekt voor zich.
Vanwege de prijs is dit een erg leuk Kerstcadeau of (verlaat) Sinterklaascadeau. En morgen komt er een heerlijk recept uit dit fijne boek online!

Zie ook: Werelds Koken Op Z’n Hollands en Buitengewoon Hollands.

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments on Buitengewoon Familie Kookboek

  1. Hester
    December 7, 2012 at 7:15 am (11 years ago)

    Lijkt me wel een leuk kookboek, niet zo heel culinair ofzo maar gewoon lekker en een beetje simpel denk ik. Die plakkertjes, dat doen wij ook altijd, alleen ik zocht ze bovenaan het boek, dus ik dacht al, ze staan niet op de foto hoor! Maar toch ^^

    Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Buitengewoon Familie Kookboek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *