Enige tijd geleden werd ik benaderd om Cardini’s Original Caesar dressing uit te proberen en te reviewen. Aangezien ik het erg leuk vind om (nieuwe) producten uit te proberen heb ik direct ja gezegd. Niet lang daarna werden de dressing bij me thuis bezorgd en ik heb de dressing gebruikt, in verschillende salades. Ook al is het eigenlijk een Caesar-dressing; ik vind pastasalade lekkerder dus heb ik de dressing vooral gebruikt in pastasalades.

Ingrediënten voor 4 personen:

 • 350 gram pasta
 • 200 gram sla (naar keuze)
 • 200 gram kip
 • 10 zongedroogde tomaten
 • 4 hardgekookte eieren
 • zout, peper
 • paprikapoeder
 • Cardini’s Original Caesar Dressing

Bereidingswijze:

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de sla en scheur deze in stukken (enkel als de bladeren te groot zijn, rucola hoef je bijvoorbeeld niet te scheuren). Kruid de kip met zout, peper en paprikapoeder en braad de kip in een pan. Kook 4 eieren hard, snij de zongedroogde tomaten in stukken, en snij ook de kip in stukken als deze gaar is. Giet de pasta af en spoel deze vervolgens met koud water. Neem een grote schaal en doe daar alle ingrediënten in, en hussel dan alles door elkaar. Vervolgens mag de dressing er overheen. Eet smakelijk!

En?
Ik vind de dressing heerlijk! Hij is echt smaakvol. Niet waterig maar romig, en de ansjovis maakt het wat zoutig. Mijn vriend vond de dressing zo lekker dat hij nog extra heeft gebruikt nadat ik de salade al had opgeschept. Ik kende Cardini’s niet, maar zal als de dressing op is zeker een nieuwe fles aanschaffen!

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments on Pastasalade met Cardini’s dressing

 1. Jeske
  August 15, 2011 at 12:49 pm (12 years ago)

  Ik ken het merk ook niet, maar ben nu wel nieuwsgierig. Verkopen ze het gewoon in de supermarkt?

  Reply
  • Margriet
   August 15, 2011 at 12:58 pm (12 years ago)

   Ja. Ik had er eerder nooit op gelet maar afgelopen week zag ik de dressing toevallig liggen bij Albert Heijn, ik geloof voor 2,79. De andere smaken waren er ook. Dit was niet eens zo’n grote Albert Heijn (Amersfoort-Centrum) dus ik denk dat ze het in andere vestigingen ook wel zullen hebben.
   Ik vind het wel een aanrader, het maakt je salade echt af! 🙂

   Reply
 2. Miss Healthy
  August 15, 2011 at 2:36 pm (12 years ago)

  Ik hoor er meer mensen over, maar ik heb het zelf nog nooit geprobeerd. Ik gebruik nauwelijks dressing op mijn salades, dus ik zou het ook over een pasta doen. Volgende week op pastadag maar eens proberen denk ik.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *