Ik zag de Kitchenaid voor het eerst in de TV-programma’s van Nigella Lawson en in haar boeken. De Kitchenaid, een keukenmachine die er retro uitziet, en verkrijgbaar is in een arsenaal van vrolijke kleurtjes.
Toen ik de Kitchenaid eenmaal in het echt zag, was ik om. In het echt is het apparaat nog veel mooier!

Nigella heb ik een rode en een groene Kitchenaid zien gebruiken, maar als ik zelf mag kiezen, ga ik voor een roze. Een hàrdroze, fuchsia, lekker opvallend! Het grote nadeel is alleen de prijs, de Kitchenaid is niet bepaald een goedkope gadget te noemen.
Daarom spaar ik er al een tijdje voor, en met mijn verjaardag (en bijbehorende giften) in zicht, verwacht ik hem binnenkort te kunnen kopen. Ik kan niet wachten om mijn oude Tomado-handmixertje te vervangen voor de Kitchenaid!

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments on Op de verlanglijst: Roze Kitchenaid

 1. Christa Hofland
  July 28, 2011 at 8:35 am (13 years ago)

  Hoi Margriet,

  Via Google kwam we jouw site tegen. Ons bureau doet de PR & Communicatie in Nederland voor KitchenAid. Graag nemen we je op in onze adressenbestand zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle nieuwtjes rondom KitchenAid. In november 2009 hebben we trouwens een blogevent voor blogger georganiseerd in een kookstudio. Dit was een groot succes.

  Kun je ons een mailtje sturen?

  Bedankt en succes met je blog!

  Met vriendelijke groet,
  BUREAU VAN SINTNICOLAAS

  Christa Hofland

  Reply
 2. Evelyn
  August 5, 2011 at 7:49 pm (13 years ago)

  Die is gaaf zeg, ik wil m ook!! (in het roze off-course!;-))

  Reply
 3. Jeske
  August 6, 2011 at 11:05 pm (13 years ago)

  Ja zo staat ie ook op mijn wishlist. Prachtig apparaat. Zou echt met liefde zo’n pareltje in mijn keuken hebben staan… beetje jammer van het prijskaartje.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *