Wie denkt aan cranberrysap, denkt aan Ocean Spray. Maar Ocean Spray biedt meer dan cranberrysap! Bijvoorbeeld de vernieuwde cranberry compote, die ik mocht testen. Leuk, vooral nu we richting kerst gaan, en cranberry’s weer vaker gebruikt gaan worden!

Cranberry’s worden vaak gecombineerd met vlees, en dan is vooral wild een geliefde keuze. De zoetzure smaak van de compote combineert uitstekend met zwaardere, winterse gerechten en maakt een reeds bijzonder gerecht af. De smaak is echt goed, zoet en tegelijk zurig, fruitig en bijzonder. Moeilijk te vergelijken met iets anders. Ik ken wel andere vruchtencompotes en op het eerste gezicht lijkt het daar misschien ook op, maar de smaak is anders. Intenser, fruitiger, voller.

Ook heeft Ocean Spray aandacht besteed aan de verpakking van de cranberry compote. Die is fraai, en doet enigszins retro aan. Ik vind de verpakking mooi genoeg om op tafel te zetten, ook bij feestelijke diners. Het potje misstaat zeker niet.
Maar wat ook van belang is: de cranberry compote is 100% natuurlijk, er zijn geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd.

Al met al ben ik erg tevreden over de cranberry compote, en ik zou deze, zeker vanwege de naderende feestdagen, aanraden! Maar ook buiten de feestdagen om is het heerlijk om te gebruiken.

Binnen enkele dagen komt er een recept online van kwarktaart waarbij ik deze compote heb gebruikt!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *