Wat is er in deze tijd van het jaar leuker dan kerstkoekjes te bakken, -cupcakes, of zelfs een taart? De lange, donkere avonden nodigen uit tot het bakken van iets lekkers, vind ik.
En een kerstbaksel is natuurlijk helemaal af, als ook de decoratie in de juiste stemming is. Nu zijn er bij diverse webshops schitterende strooisels en andere decoratiematerialen te vinden. Maar ook Xenos verkoopt het!

Mijn zus had een grote strooibus gevonden bij Xenos met daarin 4 verschillende kerststrooisels, en had die voor me meegenomen. Ik ben er erg blij mee omdat ik dit jaar aardig wat decoratiemateriaal nodig heb voor verschillende bestellingen. Zelf had ik ook al het een en ander gekocht bij De Leukste Taartenshop maar ik kon nog wel wat extra strooisels gebruiken.

In deze strooibus zitten rode en groene confetti, rode, groene en witte kleine pareltjes, witte sterretjes, kerstbomen en sneeuwvlokken. Het feit dat ze in een strooibus zitten, zorgt er voor dat ze makkelijk te verdelen zijn. De smaak is niet erg uitgesproken, gewoon zoet. Het zijn suikerfiguurtjes.
Wat een strooibus kost weet ik niet aangezien ik hem gekregen heb. Mijn zus vertelde dat Xenos nog veel meer leuke bakspulletjes had, waaronder marsepein, uitstekertjes en bakvormpjes.

Wat mij betreft een aanrader!

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments on Kerststrooisels van Xenos

 1. Martine
  November 21, 2011 at 6:02 pm (12 years ago)

  Leuke tip. Ik ga van de week gelijk even kijken wat ze hebben.

  Reply
 2. Jeske
  November 23, 2011 at 11:03 pm (12 years ago)

  Ik was er vandaag en zag dat ze ook rolfondant hadden. En van die suikerfiguurtjes en alles. Weer genoeg leuks in elk geval.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *