Voor de tweede keer in 3 dagen ben ik naar Jac Bostelaar gegaan. Vanochtend schreef ik al een stukje over deze superleuke winkel, en dat ik het plan had om vandaag nog eens langs te gaan. En zo geschiedde!

Ik herinnerde me vanochtend ineens dat ik chocoladesnoepjes met munt nodig heb, om binnenkort te verwerken in een taart. Met dat in het achterhoofd bezocht ik wederom Jac Bostelaar. Ik kocht er Oreo’s met muntsmaak, Aero chocoladerepen met munt (candybars die wij hier als Bros kennen), een 3 Musketeers-candybar, ook met munt, en de Banoffee Curd die ik eerder deze week liet staan. Wederom was het personeel erg hulpvaardig en vriendelijk.

Na mijn bezoek schoot ik snel een foto van de winkel om een betere indruk te kunnen geven. Alleen al de etalage van de winkel is toch al om te smullen? Nogmaals, een dikke aanrader deze winkel!

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments on Jac Bostelaar (2)

 1. Jeske
  August 13, 2011 at 7:26 pm (12 years ago)

  Nu weten we in elk geval waarnaar we moeten zoeken daar in Utrecht.

  Reply
 2. Uit Pauline's keuken
  August 13, 2011 at 9:22 pm (12 years ago)

  Yum! Chocola! Ik kom net uit Antwerpen, heeeeel veeel chocola gezien! Leuk dat je mij noemt bij je blogs! Ik volg je nu via Bloglovin!

  Groetjes Pauline

  Reply
 3. Lisa
  August 13, 2011 at 11:51 pm (12 years ago)

  Hé dat winkeltje kende ik nog helemaal niet. Wij gingen in Utrecht vaak naar Betsie’s kookwinkeltje, ook erg leuk. Vooral toen het showmodel van de klassieke KitchenAid daar stond voor 100 euro minder dan de normale prijs. Toen kon ik hem natuurlijk niet meer laten staan ;).

  Wel fijn om te weten waar ik de volgende keer wat van zulke spulletjes kan halen! En die banoffee curd lijkt me super lekker.

  Reply
 4. kevin
  October 26, 2011 at 9:57 pm (12 years ago)

  verkopen ze ook rood beer en cool age?

  Reply
  • Margriet
   October 27, 2011 at 7:27 pm (12 years ago)

   Hoi Kevin, dat durf ik niet te zeggen, beide producten ken ik niet en ik kan me niet herinneren dat ik het heb zien staan. Misschien dat je ze kan bellen? Het nummer staat op de website.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *