Servies Rudolph's Bakery (1)

Alweer enkele weken geleden werd ik blij verrast door de reclamefolder van Blokker. Het blije gezicht van Rudolph van 24Kitchen lachte me toe en daaronder zag ik enkele bakgereedschappen en serviesstukken staan. Goed nieuws voor mij, want ik ben fan van Rudolph èn van servies!

Ik heb echter al erg veel servies dus heb ik een tijdje nagedacht over wat ik ècht nodig had.

Servies Rudolph's Bakery (3)

Mijn eerste aankoop bestond uit twee roze vuurvaste ovenschaaltjes. Ik vind ze erg schattig en ze zijn mooi stevig. Vorig jaar Kerst zijn er helaas wat ovenschaaltjes gesneuveld dus deze twee zijn meer dan welkom. Deze waren €3,99 per stuk.

Servies Rudolph's Bakery (4)

Later kocht ik ook de blindbakbonen er bij. Al een tijdje zocht ik die, maar mijn Blokker verkocht deze niet direct. Zodra het assortiment aangevuld was kocht ik ze, voor €5,99. Ideaal voor als je een bodem blind moet bakken, en zulke goedkope bakbonen had ik nog niet eerder gezien. Ook de pot is mooi en misstaat niet in de keuken.

Servies Rudolph's Bakery (5)

En ten slotte: deze maatschepjes. Ik heb al maatschepjes van plastic maar deze vond ik zó leuk. Vooral de kleurtjes. Ze kostten €4,99. Mijn zus en moeder waren er bij toen ik deze kocht, en ze vonden maatschepjes maar onzin, maar dat is het echt niet. Veel eetlepels en theelepels hebben verschillende maten en dan is het fijn om goede maatschepjes te hebben. Tijdens het bakken gebruik ik alleen nog echte maatschepjes en geen lepels meer.

Servies Rudolph's Bakery (2)

Er is echter nog veel meer moois. Snijplanken, ovenschalen, quichevormen, cakeplateaus… Ik heb me echter ingehouden. Het kleine plateautje voor één cupcake vind ik erg leuk, maar daar springt het logo wel heel erg in het oog. Ik zou hem alleen gebruiken voor het fotograferen van cupcakes voor mijn site en zo vaak gebeurt dat nu ook weer niet. Ik vind de rechthoekige quichevorm en de glazen stolp ook erg mooi, maar die heb ik eigenlijk niet heel erg nodig.

Ik denk dat het serviesgoed er tijdelijk is, want toen ik vanochtend de Blokker bezocht merkte ik dat er weinig meer stond. Mocht je dus nog iets van het servies willen scoren, dan zou ik aanraden dat zo snel mogelijk te doen. Of maak er een bakfanaat mee blij voor Kerst of Sinterklaas!

Online is het ook te koop via de website van Blokker en van Cook & Co. Heb jij iets gekocht uit deze lijn? Zo ja, wat?

Bron foto’s: Blokker.nl

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments on Servies van Rudolph

 1. Emily van Kampen
  November 22, 2014 at 3:51 pm (9 years ago)

  Ik vond ook bijna alles zo mooi, vooral de schaaltjes en de taartschaal. Ik heb alleen niets gekocht omdat ik vond dat ik het eigenlijk niet nodig had, maar heb er wel een paar keer mee in mijn handen gestaan.

  Reply
  • Margriet
   November 22, 2014 at 4:05 pm (9 years ago)

   Haha, herkenbaar. 🙂 Ik heb ook tig dingen weer teruggezet, en ben superblij met wat ik nu heb. Meer is voor mij niet nodig.

   Reply
 2. Marlissa
  November 22, 2014 at 7:27 pm (9 years ago)

  Ik vind zijn bakspullen ook zo leuk! Krijg gelijk zin om wat te bakken haha

  Reply
 3. wilma
  November 24, 2014 at 5:38 pm (9 years ago)

  Vind de lepels ook handig. Hier oversee ge=bruikenwe ze altijd. Als ik een Hollands recept gebruik, dan denk ik , ja welke eetlepel. Ik heb een ronde en andere verschillende. Hier is een cup en cup en een tsp een teaspoon. Handig. Heb je het al eens gezien van C.akeBoss.
  OOk mooi. Maarduur…
  Groet, Wilma

  Reply
  • Margriet
   December 2, 2014 at 8:52 am (9 years ago)

   Die van de Cake Boss kende ik nog niet. Mijn maatlepels zijn van verschillende merken. Ik heb deze dus van Rudolph, een paar merkloze, en ik heb maatschepjes van Albert Heijn om makkelijk cups te kunnen converteren. Die waren maar een paar euro en zijn erg handig als ik Amerikaanse recepten gebruik.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *