Valentijnspizza (1)

Laat op de avond voor Valentijnsdag nog een post met niet echt een recept, maar wel een hele leuke manier om het hart van je geliefde te stelen: met een Valentijnspizza!

Valentijnspizza (2)

Eerlijk is eerlijk, het idee is niet van mezelf. Ik kwam verschillende Valentijnspizza’s tegen op Pinterest, een geweldige site om allemaal ideetjes op te doen. Het idee is simpel: maak een pizza zoals je hem altijd zou maken, maar snij met een uitstekertje hartjes uit salami (of andere ham / worst) en beleg je pizza hiermee. Je geliefde is ongetwijfeld helemaal verrast. Mijn vriend vond het geweldig! (2 vliegen in 1 klap: een liefdesverklaring èn pizza!)

Valentijnspizza (3)

 Tips:

  • Wil je het pizzadeeg zelf maken, dan is dit recept van Lydia heel fijn. Heb je daar geen tijd voor, dan is een mix voor pizzabodem nog een optie, al zitten daar vaak stoffen in die je helemaal niet nodig hebt. Zelfgemaakt pizzadeeg blijft het lekkerst!
  • Hartjesuitstekers vind je onder andere bij De Leukste Taartenshop. Mijn uitsteekvormpje is redelijk klein (zo’n 2,5 cm), maar ook grotere uitstekers zijn geschikt.
  • Aan weggooien doen we natuurlijk niet! De stukjes salami die overbleven heb ik de dag er op nog kleiner gesneden en in een ovenschotel verwerkt.
Print Friendly, PDF & Email

1 Comment on Pizza voor Valentijnsdag

  1. Hester
    February 14, 2013 at 7:03 am (11 years ago)

    Haha, wat enorm schattig!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *