Kerstontbijt Albert Heijn

Laatst stond er een bezorger bij me aan de deur met in zijn handen een pakket van Albert Heijn. Ik doe mijn boodschappen altijd zelf dus ik wist niet wat er in het pakket zat.

Het bleek te gaan om door Albert Heijn opgestuurde producten die te gebruiken zijn bij het Kerstontbijt. Lekker brosse beschuiten in stervorm, kersthagelslag, en wentelteefjesmix.
De eerste 2 producten komen goed van pas, want ik eet dagelijks beschuit bij het ontbijt, en zeker in stervorm is dat lekker feestelijk met kerst. De kersthagelslag is daar heerlijk op. Leuk ook dat het wit is, in plaats van de pure hagelslag of vlokken die ik normaal eet. En de hagelslag is goed te gebruiken als decoratie op cake(jes).
Bij de wentelteefjesmix heb ik eerlijk gezegd mijn bedenkingen, want wentelteefjes maak je eenvoudig zelf. Daar heb je geen mix voor nodig, vind ik.

In het pakket zat ook nog de Kerst-Allerhande, en daar was ik vooral heel blij mee, omdat de Kerst-nummers altijd zo mooi, dik en luxe zijn. Zo kon ik nog voor ik naar de AH was gegaan, de Allerhande al lekker lezen.

Naar aanleiding van het opgestuurde pakket heb ik in de Albert Heijn XL in Rotterdam nog verder gekeken naar het Kerst-assortiment, en er blijkt genoeg keuze te zijn, voor elk wat wils. Ik heb zelf nog een stol gekocht omdat ik het rond Kerst te druk heb om er ééntje zelf te maken. En we kochten zoete broodjes die vooral mijn man lekker vindt. Maar verder heb ik het gelaten voor wat het is. Ik eet graag lekker, maar Kerst gaat wat mij betreft zeker niet om alleen maar eten.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *